Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 2024!

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η σχολική χρονιά των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, με μια εντυπωσιακή, εμβληματική και γεμάτη εκπλήξεις Εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 στο Βεάκειο Θερινό Θέατρο Πειραιώς, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, γονέων και κηδεμόνων, αλλά και πλήθους κόσμου.

«Αγάπα Άνθρωπε! Αυτό είναι το κλειδί. Αυτό είναι η αρχή και το τέλος!». Αυτό είναι το μήνυμα που φώναξαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων μας στην γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά.

Το κέφι και ο ενθουσιασμός, η χαρά και η ζωντάνια των παιδιών, αποτέλεσαν τα βασικά στοιχεία της Εκδήλωσης από την αρχή έως το τέλος της, ενώ η ευρηματικότητα των θεματικών παρουσιάσεων από τα παιδιά επί σκηνής, ενθουσίασαν τους πάντες.

Όλα τα παιδιά, με την βοήθεια, τόσο των στελεχών και συνεργατών των Εκπαιδευτηρίων, όσο και των νηπιαγωγών, των δασκάλων και των καθηγητών, είχαν ετοιμάσει και παρουσίασαν σχετικά προγράμματα που ως κεντρικό θέμα είχαν την αγάπη στις περισσότερες εκφάνσεις της.

Νωρίτερα, γυμναστικές επιδείξεις, παρουσίασαν τα μετασχολικά τμήματα της αυτοάμυνας και της ρυθμικής.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία εκπροσώπων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, της ομάδας που γέμισε υπερηφάνεια τους Πειραιώτες – και όχι μόνο – με την κατάκτηση, πριν από λίγες ημέρες, του UEFA Conference League.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, για μία ακόμη χρονιά, η εκπρόσωπος του εκπαιδευτικού ομίλου ΑΛΦΑ και Mediterranean College κα Δανάη Σημαντηράκη, πρόσφερε στον Σεβασμιώτατο για τους μαθητές του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας τρεις (3) υποτροφίες για τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ και μία (1) υποτροφία για το Mediterranean College.

Στην εκδήλωση, το πρώτο μέρος της οποίας παρουσίασαν ο Δημήτρης Πετρούνιας  και η Θεοδώρα Αλφιέρη και το δεύτερο ο Κώστας Δαντίλης και η Θεοδώρα Αλφιέρη, μεταξύ άλλων, παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι Πειραιά Ιωάννης Χατζηαλέξης, Γρηγόρης Καψοκόλης, Παναγιώτης Ρέππας, Δημήτρης Καρύδης, Αντώνης Μοραντζής και Σταυρούλα Μέντη, ο Πρόεδρος Εφετών Νικόλαος Ποιμενίδης, η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιώς Ειρήνη Μαραγκάκη και η Διευθύντρια της Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμήν» Αγγελική Κουζούμη.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

Ακολουθούν video με ολόκληρη την Εκδήλωση των Εκπαιδευτηρίων και με το ρεπορτάζ που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Comments are closed.