Αγιασμός Summer Camp 2024.

Με την Ακολουθία του Αγιασμού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ ξεκίνησε την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 η πρώτη περίοδος των θερινών προγραμμάτων (Summer Camp) που διοργανώνουν και φέτος τα Εκπαιδευτήρια μας και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 4 έως 14 ετών ανεξάρτητα σε ποιο σχολείο φοιτούν.

Από 17 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024, σε 5 περιόδους, οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν φουσκωτά πολυπαιχνίδια, πισίνα, κολύμβηση, bubble Show, καλλιτεχνικές παραστάσεις, διαγωνισμούς με χιούμορ και έπαθλα – εκπλήξεις, ομαδικά παιχνίδια δράσης, παιχνίδια δεξιοτήτων, ημερήσιες εκδρομές, πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, γλυκίσματα και παγωτά από την κουζίνα των Εκπαιδευτηρίων μας,  ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, επιτραπέζια αντισφαίριση, καθώς επίσης και πληροφορική – ρομποτική, καλλιτεχνική απασχόληση και πολλά ακόμα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί μία νέα περίοδος από 2 έως 6 Σεπτεμβρίου 2024.

Διασκέδαση, όμορφες παρέες και πολλά χαμόγελα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων μας, που προσφέρουν ασφάλεια και με το επιστημονικό και παιδαγωγικό προσωπικό, το οποίο είναι εξειδικευμένο στις αθλοπαιδιές, αποτελούν εγγύηση για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα και για τις πέντε περιόδους αρχίζει στις 08:00 και θα ολοκληρώνεται στις 16:00.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές καλέστε στο 210 46 34 113 για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας  και στο 210 46 10 915 για τους μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.

Ακολουθούν σχετικά video. Δείτε το φυλλάδιο ΕΔΩ.

Δείτε σχετικό φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

Comments are closed.